Historie

Organisasjonen Alltid Litt Sterkere ble etablert den 15.08.2012, av grunnleggeren Bjørn H. Bjørnstad (også kalt "Sterke Bjørn"). Hans hovedmål var å inspirere respiratorbrukere til å finne meningen med livet - noe vi fremdeles står sterkt for. Vårt formål er å alltid ivareta medlemmenes interesser og deres utvikling, og vår visjon er å motivere respiratorbrukere gjennom vårt arbeid. Hovedsakelig vil dette skje gjennom egne erfaringer eller ved referanse. Vår sterke side er at vi har respirator brukere i vår organisasjon og har dermed større forståelse rundt problemstillingene.

Målsetting vår er å få en respiratorbruker til å endre livssyn. Først da er organisasjonens målsetting oppnådd. Våre medarbeidere tilrettelegger derfor organisasjonens gjøremål til meningsfyllt arbeid og sørger alltid for å følge vårt formål og vår visjon. 

HUSK: DET ER VILJEN SOM GJØR VIRKELIGHETEN.

 Grunnleggeren Bjørn H. Bjørnstad

Grunnleggeren Bjørn H. Bjørnstad

 Teamet i Alltid Litt Sterkere

Teamet i Alltid Litt Sterkere

 

Styret i Alltid Litt Sterkere

 

Styreleder

Therese Cleve Stiansen

Therese er bonusdatteren til grunnleggeren av Alltid Litt Sterkere, Bjørn H. Bjørnstad sin bonusdatter. Sitter i styret med et brennende ønske om å bære Bjørn sin visjon om å spre inspirasjon, livsglede og informasjon ut til de som rammes av ALS.

 

styremedlem

Peter Linnerud

Tekst kommer..

 

STYREMEDLEM

Øystein Johnsen

IT-Ingeniør, Har studert alternative kommunikasjonsmetoder(ASK) og lang erfaring i å arbeide med hjelpemiddler som kan være til nytte for personer med ALS. Øystein har tidligere arbeidet i hjelpemddelbedriften Abilia.

 

grunnlegger av alltid litt sterkere

Bjørn H. Bjørnstad

Bjørn var grunnleggeren til Alltid Litt Sterkere.