Historie

Organisasjonen Alltid Litt Sterkere ble etablert den 15.08.2012, av grunnleggeren Bjørn H. Bjørnstad (også kalt "Sterke Bjørn"). Hans hovedmål var å inspirere respiratorbrukere til å finne meningen med livet - noe vi fremdeles står sterkt for. Vårt formål er å alltid ivareta medlemmenes interesser og deres utvikling, og vår visjon er å motivere respiratorbrukere gjennom vårt arbeid. Hovedsakelig vil dette skje gjennom egne erfaringer eller ved referanse. Vår sterke side er at vi har respirator brukere i vår organisasjon og har dermed større forståelse rundt problemstillingene.

Målsetting vår er å få en respiratorbruker til å endre livssyn. Først da er organisasjonens målsetting oppnådd. Våre medarbeidere tilrettelegger derfor organisasjonens gjøremål til meningsfyllt arbeid og sørger alltid for å følge vårt formål og vår visjon. 

HUSK: DET ER VILJEN SOM GJØR VIRKELIGHETEN.

Grunnleggeren Bjørn H. Bjørnstad

Grunnleggeren Bjørn H. Bjørnstad

Teamet i Alltid Litt Sterkere

Teamet i Alltid Litt Sterkere

 

Styret i Alltid Litt Sterkere

 
Tanja.JPG

Styreleder

Tanja Fredensborg

Tanja er sykepleier og koordinator for velferdsteknologi. Hun har et stort engasjement for ALS saken etter flere møter med mennesker berørt av ALS sykdommen. Hun ønsker å bidra til økt informasjon og kompetanse hos både helsevesenet og hos mennesker med sykdommen og deres pårørende. 

 

STYREMEDLEM

Pål Eikrem

Pål fikk ALS i 2005, og har hatt respirator siden 2009. Pål er opptatt av å gjøre ALS mer kjent blant helsepersonell og folk flest. Bruker gjerne litt humor for å nå gjennom med budskapet.

 

STYREMEDLEM

Therese Cleve Stiansen

Therese er bonusdatteren til grunnleggeren av Alltid Litt Sterkere, Bjørn H. Bjørnstad sin bonusdatter. Sitter i styret med et brennende ønske om å bære Bjørn sin visjon om å spre inspirasjon, livsglede og informasjon ut til de som rammes av ALS.

 

styremedlem

Peter Linnerud

Tekst kommer..

 

styremedlem

Ingvild Tellmann

Ingvild er advokat og har en mor med ALS. Ingvild ønsker å bidra til å gi en større klarhet rudnt ALS-pasienters og pårørendes rettigheter i forbindelse med denne sykdommen. Hun vil dermed besvare spørsmål som skulle dukke opp rundt dette temaet.

 

STYREMEDLEM

Øystein Johnsen

IT-Ingeniør, Har studert alternative kommunikasjonsmetoder(ASK) og lang erfaring i å arbeide med hjelpemiddler som kan være til nytte for personer med ALS. Øystein har tidligere arbeidet i hjelpemddelbedriften Abilia.

 

grunnlegger av alltid litt sterkere

Bjørn H. Bjørnstad

Bjørn var grunnleggeren til Alltid Litt Sterkere.